Közélet

Egyre csak szaporodnak a galambok Makón

Egyre csak szaporodnak a galambok Makón

2018. június 5., kedd
Egyre csak szaporodnak a galambok Makón

A makói önkormányzat az idei év elején azt ígérte, hamarosan megritkítják a galambállományt, a befogás azonban információink szerint elmaradt. A sok kellemetlenséget okozó szárnyasokkal most a lakók igyekeznek harcba szállni - írja a Délmagyar.

A lap szerint az érintett lakóktól származó információk alapján szerint elmaradt a makói belvárost ellepő galambállomány megritkítása Makón. Mint megírták, a dolog szükségességét még novemberben vetette fel egy lakossági fórumon a helybeli Horváth Zoltán, aki elmondta, a szárnyasok csapatostól telepszenek meg az épületeken, piszkot hagynak maguk után. Decemberben számolt be arról a portál, hogy az város az ügyben egyeztetett az épületek gazdáival, s azt is: vállalkozót is találtak, aki a jogszabályoknak megfelelő befogást és elszállítást a megállapodás megkötését követően ígérte megkezdeni. Hogy ebből mostanáig miért nem lett semmi, nem tudni. Az önkormányzatnak még a múlt hét közepén elküldték kérdéseiket, de választ többszöri érdeklődés után sem kaptak. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.