Kultúra

Csütörtökön kezdődik a Deja Vu Fesztivál Szegeden

Csütörtökön kezdődik a Deja Vu Fesztivál Szegeden

2018. június 4., hétfő
Csütörtökön kezdődik a Deja Vu Fesztivál Szegeden

Csütörtökön kezdődik a Deja Vu Fesztivál az Újszegedi Partfürdőn, a Tisza-parton három napon át az 1990-es és 2000-es évek zenei kedvenceié a főszerep - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

A fesztiválon három impozáns zenei helyszínnel és egy street food utcával készülnek. A nagyszínpadon olyan egykori sztárok lépnek színpadra, mint a SNAP feat Turbo B., a Groove Coverage, a Mr. President, a Captain Hollywood Project, a Real McCoy, a Fragma, a MAXX feat Linda Meek, az E-Rotic és a Pharao. A külföldi zenészek mellől természetesen a korszak hazai csapatai sem hiányozhatnak: a Kozmix, Kozsó és az Ámokfutók, a V-Tech, a Happy Gang, az UFO, a Splash, a Groovehouse, Erős vs Spigiboy és a fesztivál kedvéért újra egy színpadra lépő két Soho Party-tag, Náksi Attila és Betty Love. A nagymedence mögött egy igazi classic house színpad adja meg az éjszakai buli ritmusát, a fedélzeten a 2000-es évek ikonikus francia DJ-duójával, a Pakitóval és persze számos magyar DJ-vel: ott lesz Sterbinszky, Bárány, Peat Jr & Fernando, Kühl és Spy the Ghost. A garantált házibuli-hangulatot az idén extravagáns látványelemekkel megspékelt Tisza Gyöngye Garden hozza el a 90-es évek szerelmeseinek, a sétányon pedig street food parádé várja a Deja Vu Fesztivál vendégeit - olvasható a közleményben.

(MTI)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.