Sport

BL-győztes igazolt a szentesi női pólócsapathoz

BL-győztes igazolt a szentesi női pólócsapathoz

2018. június 7., csütörtök
BL-győztes igazolt a szentesi női pólócsapathoz

Ketten távoznak, négyen érkeznek és tizenketten szerződést hosszabbítottak. Összeállt a Szegedről is igazoló Hungerit Szentesi VK női vízilabdacsapatának játékoskerete a következő szezonra - írta a Délmagyar.

A lap emlékeztet arra, hogy Hungerit-Szentesi VK női vízilabdacsapata a 2017–2018-as idényben az ötödik helyen végzett az ob I.-ben. A Kurca-partiak játékoskerete egyben maradt, mindössze két légiós távozott a csapattól. A gerinc tehát továbbra is adott lesz, amelyhez négyen érkeznek, valamint a szakmai stáb összetétele is változik. Oroszországba távozott a kazah Anastasiya Mirshina, míg Niu Guannan visszatért hazájába, mivel a kínai szövetség a központi olimpiai felkészülés miatt erre kérte. Helyükre két légiós, valamint egykori szentesi nevelésű játékosok érkeznek. A spanyol, rutinos Noelia Perez nyert Bajnokok Ligáját, valamint a 21 éves szerb válogatott center, Nada Mandics Újvidékről érkezik a Kurca-partjára. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.