Hírzóna

A Fidesz azt üzeni Soros Györgynek, hogy tartsa meg a szennyes pénzét

A Fidesz azt üzeni Soros Györgynek, hogy tartsa meg a szennyes pénzét

2018. június 7., csütörtök
A Fidesz azt üzeni Soros Györgynek, hogy tartsa meg a szennyes pénzét

Az EU alapjogi ügynöksége által közzétett jelentésből az látható, hogy Soros Györgynek tényleg mindenütt megvannak az emberei, még ennél a szervezetnél is - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója csütörtökön az MTI-nek.

A jelentésből egy az egyben visszaköszönnek azok a korábbi hazugságok Magyarországról, amelyeket a "Soros-hálózat" terjesztett - fogalmazott Hidvéghi Balázs. Többek között szerepel a jelentésben az a kitétel - folytatta -, hogy ha valaki Soros Györgyöt támadja vagy vele vitában áll, az antiszemitizmus. "Miközben mindenki tudja, hogy sohasem Soros György származásával volt bajunk - ő egy magyar származású ember -, hanem a nézeteivel és a bevándorlást segítő tevékenységével" - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hozzátette: Soros György egy spekuláns, spekulációból szerezte a vagyonát, másokat tönkretett, innen van a pénz, és ezt a migráció szervezésére akarja most felhasználni. "Mi azonban nem kérünk ebből, és az olaszokkal együtt azt üzenjük Soros Györgynek, hogy tartsa meg a szennyes pénzét" - fogalmazott Hidvéghi Balázs.

(MTI)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.