Balhé

Tusup: Katinka megcsalt és soha sem szeretett

Tusup: Katinka megcsalt és soha sem szeretett

2018. május 25., péntek
Tusup: Katinka megcsalt és soha sem szeretett

Shane Tusup csütörtök este azt írta az Instagramon, hogy azért romlott meg a házasságuk, mert Katinka megcsalta őt edzőpartnerével.

Shane nem beszél mellé a levélben, alaposan kiteregeti a szennyest: írása szerint Hosszú Katinka lépett ki a házasságukból azzal, hogy félrelépett edzőpartnerével, Dudás Dániellel. Mint fogalmaz, teljesen vak volt, ugyanis semmit nem vett észre ebből még 2017 novemberében.

Íme Tusup levele.

Hosszú Katinka húsvétkor ismerte el a félrelépést, de mivel Tusup hisz a házasság intézményében, megígérte, hogy dolgozni fog azon, hogy túl tudjon lépni a történteken. Tusup mindent megtett ezért, de viszonzásul nem kapott semmit, egyedül dolgozott azon, hogy elfelejtsék a múltat, Hosszú pedig másodszor is Dudás felé fordult, ahonnan már nem volt visszaút.

Visszatekintve az elmúlt tíz évre, Tusup már abban sem biztos, hogy Hosszú Katinka valaha is szerette-e igazán. Tusup elmondása szerint az életét tette fel arra, hogy vért és verejtéket nem sajnálva megvalósítsák Katinka gyerekkori álmait. A kapcsolatuk, úgy érzi, ezek után hazugságokra épült, és most már biztos benne, hogy Katinka soha nem is szerette.

Csütörtökön először Hosszú Katinka jelentkezett egy bejegyzéssel, miszerint visszavonhatatlanul elválnak útjaik Tusuppal, majd az este folyamán eltűnt a Facebookról Hosszú Katinka oldala.

„Sajnos a Facebook-oldalam törölve lett, ketten Shane-el voltunk a kezelői és nem én töröltem le. Dolgozom a megoldáson, remélhetőleg minél hamarabb újra ott is kommunikálhatok Veletek." - Ítra Katinka az oldal eltűnésével kapcsolaban az Insatgramon. A történtek kapcsán kijelenthető, hogy a magyar sportvilág egyik leghangosabb válópere elé nézünk.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.