Hírzóna

Öreg szarka nem vén szarka

Öreg szarka nem vén szarka

2018. május 4., péntek
Öreg szarka nem vén szarka
Az egyik hódmezővásárhelyi étteremből egy őrizetlenül hagyott táskát lopott el egy 67 éves helybeli férfi. A rendőrök pár óra alatt előállították a gyanúsítottat - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A feltételezett elkövető május 3-án 12 óra körül egy pohár sört fogyasztott a pizzériában, amikor észrevette a mellette levő széken hagyott táskát. Arra rápakolta a holmijait, majd egy óvatlan pillanatban ellopta azt, a benne levő készpénzzel, személyes iratokkal és mobiltelefonnal. A rendőrök a feljelentéstől számított néhány órán belül, a városban működő térfigyelőkamera-rendszer segítségével azonosították a gyanúsítottat, akit otthonából előállítottak. Tőle az eltulajdonított vagyontárgyakat lefoglalták, majd visszaadták azokat a tulajdonosnak. A 67 éves helybeli férfi kihallgatása során beismerő vallomást tett. Ellene lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.