Hírzóna

Megnyitották a tiszai szezont Algyőn

Megnyitották a tiszai szezont Algyőn

2018. május 16., szerda
Megnyitották a tiszai szezont Algyőn

Megnyitották a tiszai szezont Algyőn: az idei évad előtt a vízen járók védőszentjének, Nepomuki Szent Jánosnak védelmét kérték a Tiszára bocsátkozók számára, de szó volt a Tiszával kapcsolatos fejlesztésekről is - írja a delmagyar.hu.

A lap szerintaz Algyői Tisza Szabadidő, Sport, Környezetvédő és Rekreációs Egyesület (ALTE) elnöke,Füzesy Istvánazt mondta, a tavalyi szoboravatón elhangzott, Nepomuki Szent János szobra akkor ér valamit, ha a Tiszát tartalommal töltik meg. Ennek tükrében minden évben vízi szezonnyitót tartanak, így a vízen járók, többek között a horgászok, a kajakosok, vagy a hajózók védelmét kérik a szobortól. A megnyitón részt vettek Dél-Tisza völgyi vízi turizmus fejlesztésére született megállapodás résztvevői, így Óbecse, Magyarkanizsa, Martonos települések, valamint a Magyar Kajak-Kenu Szövetségnek képviselői. A szezonnyitót egy reggeli szemétszüret előzte meg, majdBakó Tiborszavalta el a Falu a Tisza mellett című versét. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.