Kultúra

Lerombolta a felhúzott falat Szegeden - keresik a zsaruk a garázdát

Lerombolta a felhúzott falat Szegeden - keresik a zsaruk a garázdát

2018. május 23., szerda
Lerombolta a felhúzott falat Szegeden - keresik a zsaruk a garázdát

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki egy szegedi építési területen az építmény egyik falát ledöntötte, valamint különböző eszközöket dobott le annak emeletéről.

A Szegedi Rendőrkapitányság rongálás vétségének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A feljelentés szerint a férfi április 27-én 19 óra körül döntötte le az építmény egyik falát, valamint annak emeletéről építési eszközöket és talicskát dobott le. A helyszínen működő biztonsági kamera felvételt készített a feltételezett elkövetőről. A rendőrség kéri, hogy aki a képekenlátható férfit felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.