Írjon nekünk

Közélet

Kiharcolta és meg akarja tartani pozícióját Balogh Zsolt

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Ahogy azt korábban megírtuk, MOL Pick Szeged facebook oldalán jelentette be, hogy Balogh Zsolt 2019. június 30-ig meghosszabbította szerződését. A jobbátlövőt a válogatott edzőtáborában értük utol, ahol már gőzerővel készülnek a szlovénok elleni világbajnoki selejtezőre.

– Kellet gondolkodnia mielőtt aláírta a szerződéshosszabbítást?

– A szerződésemben volt egy opció ami szerint a klub eldönthette, szeretné vagy sem, hogy további egy évig maradjak a játékosuk. Nagyon örültem neki, amikor jelezték, hogy le akarják hívni ezt az opciót. Nem is kérdés, hogy szívesen maradok.

– Gondolom jó érzés az, ha egy játékoshoz ragaszkodik a szakmai stáb, pláne ha egy bajnokcsapatnál van így.

– Motiváló mindenképpen. Nem vagyok kezdő Szegeden, tisztában vagyok az elvárásokkal. Ahogy eddig is, a jövőben is mindent megteszek, hogy sikeresek legyünk.

– Érte kritika a játékát az idei szezonban és a bajnoki döntő után önkritikusan azt mondta: nem ez volt a legjobb idénye. Mi volt ennek az oka?

– A tavasz nagyon nehéz volt, nem úgy játszottam, ahogy szerettem volna. Sérüléssel indult, utána nem találtam meg azt az önmagamat, amelyik korábban voltam. Így is megpróbáltam mindent, de csak rövid periódusokra sikerült átlendülnöm. Az ősz pedig egy hullámvasút volt nekem és a csapatnak, hol jobb hol nagyon gyenge pillanataink voltak. De valóban nem ez volt a legszebb idényem. Eddig mindig húzóember voltam, most ez nem sikerült és nem ment úgy a játék, ahogy én és mások is elvárták volna.

– Mi kell ahhoz, hogy a régi Balogh Zsoltot lássuk a pályán?

– Elsősorban bizalom, amit eddig is éreztem. Új játékosok érkeznek a csapathoz, látni kell, hogy mi változik majd, miben módosul a szerepköröm. Egy biztos: én mindent megteszek azért, hogy megtartsam azt a pozíciót, amit az előző években kiharcoltam magamnak.

– Éppen edzésre készül a válogatottal, ahova először érkezett bajnoki címmel a zsebében. Hogy fogadták a veszprémi játékosok?

– Egyszerre volt jó és furcsa, mert ugye eddig fordítva volt mindig. Apróbb zrikálások voltak és biztosan lesznek is, de ezek kellenek is. Nagyon jó és kicsit hihetetlen érzés volt úgy idejönni, hogy mi vagyok a bajnokok. Korábban mi jöttünk lógó orral és ezüstéremmel az edzőtáborba, most mi voltunk a mosolygósabbak. Ez nagyon jó érzés.

– A szlovénok elleni oda-visszavágós világbajnoki selejtező talán nem túlzás, hogy a válogatott szezon legfontosabb két meccse lesz. Milyen előérzete van?

– Nem szabad tartalékolnunk és nincs is mire. Úgy gondolom, hogy csak a végén fog eldőlni a párharc és ebben hasonlít a bajnoki döntőre is. Itt is az a kulcs, hogy az első meccsen milyen eredménnyel jövünk a pályáról. Nyerni szeretnénk és ezért mindent megteszünk már a felkészülés alatt, viszont ha esetleg kikapunk, az nem lehet egy nagyarányú vereség. Talán az 1-2 gólos hátrány még belefér a veszprémi visszavágó előtt, de jobb lenne, ha nálunk lenne az előny.

Tisztelt MOL-PICK Szeged szurkolók!Az első bejelentés:Balogh Zsolt 2019. június 30-ig meghosszabbította a szerződését!

Közzétette: Mol-Pick Szeged Kézilabdacsapat – 2018. május 29.

Kommentek

Tovább olvasom

Közélet

Ötletei már vannak Botka Lászlónak, konkrétumok viszont nem igen a Tisza-part fejlesztésére

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Ötleteket mutatott be Szeged polgármestere, de nem tudni, hogy mikor és miből lehetne ezekből bármi is. Az aggodalom jogos lehet, mert Botka László eddig már hétszer ígérte meg a harmadik szegedi Tisza-hidat is, amiből mindeddig semmi nem lett.

Tovább olvasom

Közélet

Új helyre költözött a szegedi klinikai központ kemoterápiás kezelő részlege

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Onkoterápiás Klinika kemoterápiás részlege augusztus 26-tól új helyen, a régi kör-intenzív épületének első emeletén működik. A kúraszerű ellátásra alkalmas infúziós kezelős részleghez vezető utakon, a klinika kertben és az épületeken belül is táblákkal segítik a tájékozódást. Kommentek

Tovább olvasom

Hírzóna

Közös munkáltatói fórumot tart a kormányhivatal és az iparkamara

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Az esemény célja, hogy ismertesse a munkahelyteremtő beruházásokhoz kapcsolódó támogatási lehetőségeket.

Tovább olvasom

Aktuál