Hírzóna

Így változik meg a belvárosi közlekedés a hídi vásár idejére

Így változik meg a belvárosi közlekedés a hídi vásár idejére

2018. május 25., péntek
Így változik meg a belvárosi közlekedés a hídi vásár idejére

Az Oskola utcát már lezárták, de ezzel még nincs vége. Hétfő hajnalig trolikat terelnek, a Belvárosi hidat és a Híd utcát ma éjféltől nem lehet használni.

Csütörtökön 18 órától megállási tilalom lépett életbe a Oskola utcában, illetve a Victor Hugo és a Deák Ferenc utca sarkán, éjféltől pedig lezárták az teljes Oskola utcát. A hídi vásár miatt péntek éjféltől lezárják a gépjármű- és kerékpárosforgalom elől a Belvárosi hidat és a Híd utcát, a lezárás várhatóan hétfő reggel 4 óráig tart. A lezárások érintik a közösségi közlekedési járatok útvonalát is. Az 5-ös trolik helyett pótlóbuszok járnak – terelőúton – a Körtöltés utca és az újszegedi gyermekkórház között. A 7/A járatok a Bakay Nándor utca és a Bartók tér között közlekednek csak. A 9-es és 19-es trolik szintén terelőúton járnak. (A tömegközlekedési terelőutakról a szkt.hu oldalon a hírek menüpont alatt olvasható részletes információ.) Azokban a belvárosi utcákban – a Deák Ferenc és a Fekete sas –, amelyeket a trolipótlók használnak, érdemes figyelni a kihelyezett táblákat: sok helyen nem lehet majd parkolni, a pótlók útjában álló járműveket elszállítják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.