Krimi

Huszonkét helyre tört be két férfi Szegeden - videó!

Huszonkét helyre tört be két férfi Szegeden - videó!

2018. május 17., csütörtök
Huszonkét helyre tört be két férfi Szegeden - videó!

Egy telephely irodaépületébe tört be két helybéli férfi Szegeden, ahonnan készpénzt loptak el. Egyikőjük kihallgatása során további 21 pavilon feltörését is elismerte - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A két férfi május 16-án hajnalban először átmászott a telephely kerítésén, majd befeszítette az épület ablakát. Az egyik irodahelyiségből két pénzkazettát vittek el, a benne levő készpénzzel. A bejelentést követően, rövid időn belül a kiérkező rendőrök lefoglalták a helyszínen működő biztonsági kamera felvételeit, amely alapján azonosították a feltételezett elkövetőket. Őket nem sokkal később elfogták, majd gyanúsítottként kihallgatták, amely során beismerő vallomást tettek. Tőlük az ellopott összeget lefoglalták, majd visszaadták azt a tulajdonosnak. Egyikőjük elmondta, hogy a város egyik piacának 21 pavilonjába is betörtek 2018 márciusában, ahonnan szintén készpénzt tulajdonítottak el. Ellenük lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon. https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=vNPK5rrWY6E

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.