Hírzóna

Húsz perc alatt elkapták az ékszertolvajokat Csanyteleken

Húsz perc alatt elkapták az ékszertolvajokat Csanyteleken

2018. május 27., vasárnap
Húsz perc alatt elkapták az ékszertolvajokat Csanyteleken

Egy tálca ékszert lopott két férfi egy csongrádi üzletből. A személyautóval menekülő gyanúsítottakat Csanyteleken fogták el.

A szentesi és a hódmezővásárhelyi férfi szombaton tartotta kiváló ötletnek, hogy egyikőjük bemegy az üzletbe, addig társa a gépkocsiban várja. Az üzletben a gyanúsított elterelte az eladó figyelmét, majd egy tálca arany ékszerrel lépett meg. A bejelentést követő húsz percen belül a személyautóval menekülő tolvajokat Csanyteleken igazoltatták és előállították, a járműben megtalált gyűrűket és fülbevalókat pedig lefoglalták. A tolvajokkal szemben nagyobb értékű lopás megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A feltételezett elkövetőket őrizetbe vették, majd az ügyészségen előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.