Balhé

Hídra másztak- rendőrségen végezték

Hídra másztak- rendőrségen végezték

2018. május 7., hétfő
Hídra másztak- rendőrségen végezték
Ma reggel írtuk meg, hogy két fiatal életveszélyes ostobaságot művelt, mikor felmásztak a Belvárosi hídra. A rendőrség válaszát az ügyben alább olvashatják.

A két fiatalról képek is készültek, melyek a Szegeden láttalak Facebook csoportba kerültek fel, de a poszt alatt bizonytalan információkat lehetett olvasni. Egyesek szerint a rendőrök bilincsben vitték el őket, ezért megkérdeztük tőlük, hogy milyen intézkedés történt az ügyben. Tájékoztatásuk szerint egy 20 és egy 21 éves férfival szemben garázdaság szabálysértése miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon. Telefonon még azt is elárulták nekünk, hogy a két önjelölt mutatványos egyáltalán nem öngyilkossági szándékkal mászott fel a hídra.

Különösen felhívták arra a figyelmünket, hogy ilyen, vagy bármilyen ehhez hasonló esetben, az a legjobb, amit tehetünk, hogy azonnal értesítjük a rendőrséget, mert a hídra mászni, majd onnan a folyóba ugrani életveszélyes, így ha a rendőröket még időben értesítjük, úgy ők akár a hídra mászó életét is megmenthetik.

Arról, hogy az ilyen mutatványok mennyire gyakoriak, úgy tudjuk, nem vezetnek statisztikát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.