Szórakozás

Hajszínháború kezd kirobbanni Sarka Kata és Rogán Cecília között

Hajszínháború kezd kirobbanni Sarka Kata és Rogán Cecília között

2018. május 13., vasárnap
Hajszínháború kezd kirobbanni Sarka Kata és Rogán Cecília között

A Magyarország Szépe castingján Rogán Cecíliától megtudhattuk, hogy sosem volt riválisa. Koroknyai Virágnak fáj, hogy nem az övé a korona.

– Nagyon rossz érzés volt, de tök izgi ez az egész, hogy most én is ott ülök a zsűriben és segíthetek kiválasztani a következő legszebb lányt Magyarországon– magyarázta Koroknyai Virág, a 2017-es év Magyarország Szépe. Az eseményen Rogán Cecília is részt vett, akitől megtudtuk, hogy nem akármilyen kritériumnak kell megfelelnie a következő Magyarország szépének.– Szőke vagy barna legyen– jelentette ki magabiztosan.– A feketét és a vöröset nem szeretem– részletezte. Kollégánk kérdésére – miszerint volt-e vörös riválisa–, azt felelte, hogy nem volt riválisa soha. Erre Sarka Kata kontrázott azzal, hogy neki pont ez a két szín tetszik és egy ideje már azzal kacérkodik, hogy vörösre festi a haját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.