Közélet

Gyorskölcsön népszerűségének legfőbb okai

Gyorskölcsön népszerűségének legfőbb okai

2018. május 8., kedd
Gyorskölcsön népszerűségének legfőbb okai

Gyors kölcsön szó hallatán sokaknak eszébe jut, hogy milyen jó lenne most a havi elmaradt rezsit ebből kifizetni, de akadnak olyan ügyfelek is, akik nyaralásukat szeretnék ebből az összegből megoldani.

Természetesen még sok mindenre kínálhat megoldást, hiszen ez lehet egy kisebb lakásfelújítás, egy autó vásárlás is. Az online is igényelhető kölcsönök nagyon népszerűek a lakosság körében, hiszen nagyon gyors ügyintézés párosul a megfizethető havi törlesztőrészletek mellé.

Gyorskölcsön milyen problémákra nyújthat megoldást?

A váratlan kiadásokra, vagy az előzőekben említett kiadások bármelyikére tökéletes megoldást nyújt. Váratlan kiadások közül érdemes megemlíteni a háztartási gépeket, amelyek mindig akkor romlanak el, amikor senki sem számít rá. Egy hűtőszekrény megvásárlása is 100 ezres nagyságrendű kiadást jelent a családoknak. Év végén különösképpen megnő ezeknek a hiteleknek a felvétele, hiszen sokan a karácsonyi ajándékok megvásárlását is a gyorskölcsön segítségével intézik.

Ezek a pár százezres kölcsönök már ingatlan fedezet felajánlása nélkül is bárki számára hozzáférhetők. Mindenféle pénzügyi átmeneti nehézség esetén lehet igényelni. A

gyorsan felvehető kölcsönöknél

minden esetben a jövedelem vizsgálata után dönt a bank, hogy folyósítja-e a kölcsönt vagy sem. Itt nem kell benyújtani a bank felé semmilyen garanciát, egyedül a jövedelem vizsgálatára kerülhet sor.

Jelenleg elérhető gyors hitel megoldások

Ma már számtalan oldalon lehetőségünk nyílik arra, hogy a különféle hitel lehetőségeket összehasonlítsuk. Már nem kell személyesen elmenni a pénzintézetekhez és órákat várni a felszabaduló ügyintézőre. Ezek az idők már elmúltak, hiszen mindenkinek szabadidőből van a legkevesebb. Az ügyfelek igényei is megnőttek és sokkal jobban előtérbe helyezik azokat a megoldásokat, amelyek a szabadidejük beosztásában is segítséget nyújtanak. Ezek az oldalak pontosan ezért olyan látogatottak, hiszen mindenki először itt tekinti át a jelenleg elérhető gyorshitel kínálatot. Nézzük most meg, hogy az egyik gyorskölcsön kalkulátor jelenleg milyen hitellehetőségeket kínál a váratlan helyzetek megoldására. A Provident évek óta töretlen népszerűségnek örvend, és ha gyorsan felvehető hitelre gondolunk, akkor sokunknak ez a lehetőség jut az eszébe először. 300000 forintos gyorskölcsönt kétféle futamidőre is fel lehet venni. Vagy 72 héten át 4850 forintot, vagy 110 héten keresztül 3425 forintot fizetünk vissza a kölcsöntörlesztésre. A kamat összesen 49140 forint a 72 hetes futamidőnél, míg a hosszabb futamidőnél ez már magasabb, 76650 forint. A rövidebb futamidejű kölcsön esetében a THM 24,89%, míg a magasabb törlesztőnél 24,9%. A teljes hiteldíjmutató az, amely már szinte minden költséget takar, így amikor választásra kerül sor, mindig ezt a százalékot vegyük figyelembe. A kamat százaléka még nem tartalmazza a hitel teljes összegét. A CIB Bank is igyekszik felvenni a versenyt és egyre jobb gyorskölcsön lehetőségekkel örvendezteti meg az ügyfeleket. 300000 forintos kölcsönt 36 hónap futamidőre, havi 9842 forint megfizetése mellett lehet felvenni, amelynek THM-je 11,73 %. Ezt a hitelt is teljesen szabadon lehet felhasználni bármilyen célra. A kedvező hitelhez minimum 120000 forint havi jövedelem igazolása szükséges és emellé a banknál vezetett folyószámlára kérik a havi jóváírást is. CIB bankot találhatunk akár Szegeden is, hiszen a legtöbb nagyvárosban rendelkezik bankfiókkal. Szegeden a Széchenyi tér 2 szám alatt várják az ügyfeleket hétfőtől péntekig. A Sberbankról évekkel ezelőtt még nem is hallhattunk, de most már ők is egyre jobb kondíciókkal kínálják a gyorshitel termékeiket. A bank akár 2 napon belül is vállalja a hitelek folyósítását amennyiben mindent rendben találnak és a dokumentumok is hiánytalanul beérkezésre kerülnek a központba. Itt 300000 forintot 36 hónapos futamidőre havi 9271 forint visszafizetése mellett kaphatunk. A legelső törlesztőrészlet csupán 2143 forint lesz.

A Sberbankank több helyen is van fiókja, így akár Szegeden a Klauzál tér 1-3. alatt is elintézhetjük a hitelfelvételt.

Jelenlegi gyors kölcsön kínálatban rejlő lehetőségek

A

Hitelmindenkinek

minden nap friss információkkal szolgál, hiszen összegyűjti az éppen elérhető gyorskölcsön lehetőségeket. Érdemes első körben itt körülnézni. Számtalan hasznos információt rejt az oldal és segít a buktatók elkerülésében is. Az oldalon információkat találhatunk a gyorskölcsönökről, a személyi kölcsönökről, a hitelkártyákról, a hitelfelvételi lehetőségekről a bar listásoknak, a szocpolról, a lakáshitel lehetőségekről, de még a vállalkozói hitelekről is. Ha mindig a célnak megfelelő hitelt választjuk, akkor nem tudunk hibázni. ha lakáscélról van szó, akkor érdemesebb egy gyorskölcsön helyett a lakáshitelt választani. Amennyiben gyorsan van szükségünk egy bizonyos összegre és azt szabadon szeretnénk felhasználni, akkor válasszuk a gyorskölcsönt vagy a személyi kölcsönt. Ha vállalkozásunk számára szeretnénk egy kis tőkét biztosítani, akkor jöhet egy igen jó kondíciókkal bíró vállalkozói hitel. Ezekben a hitelekben más és más lehetőségek rejtőznek és ezeket bizony ki is kell tudni használni.

Mire figyeljünk oda szerződéskötéskor

Mindig alaposan olvassuk át a szerződéseket, kifejezetten figyeljünk oda az apróbetűs részekre. Soha ne menjünk el a bankba felkészületlenül, hiszen ha már tudjuk, hogy milyen dokumentumok szükségesek a szerződéskötéshez, akkor azok beszerzéséről időben gondoskodjunk. Egy munkáltatói igazolás nem biztos, hogy pár perc alatt elkészül, hiszen a HR munkatársaknak is idő kell az elkészítéséhez. Ha a vállalkozás számára vesszük fel a hitelt, akkor minden bizonnyal kell a NAV 0-s igazolás vagy az előző évi mérleg.

Ezeket is bátran előre összekészíthetjük és nem ér felkészületlenül bennünket az ez irányú kérés. Minden esetben elkérik a személyes iratokat, így az mindig legyen nálunk és nem árt, ha viszünk magunkkal rezsi csekkeket vagy olyan bankszámlakivonatot, amelyben a havi költések nagyjából nyomon követhetők. A bankok minden esetben vizsgálni fogják a fizetőképességet, hiszen számukra az a fontos, hogy megbízható ügyfeleknek tudjanak hitelt nyújtani, ahol remélik is, hogy a gyorskölcsön visszafizetésre kerül. Akik BAR, illetve KHR listán szerepelnek már sokkal kevesebb megoldás közül választhatnak, hiszen a bank csak kivételesen indokolt esetben nyújt kölcsönt. Ilyen helyzetekben akár kezes bevonását is kérhetik.

A gyorskölcsön online is elérhető, igényelhető

A cetelemnél online azonnal hitelbírálattal is igényelhetünk gyorskölcsönt. Az online igénylés pár perc alatt elvégezhető a pénzintézet honlapján keresztül egy űrlap kitöltése mellett. Első körben ki kell választani a hitelfelvétel célját. A

gyorshiteleket

itt hitelcél szerint csoportosították. Választhatunk ajándék vagy autó vásárlást, családi eseményt, lakberendezési vagy műszaki cikk vásárlást, tanulmányok fedezését stb. Miután ezt megtettük ki kell választani a hitel összegét a csúszka segítségével. Következhet a futamidő kiválasztása és legvégül a rendszer már jelzi is, hogy mekkora törlesztőrészlettel lehet kalkulálni havi szinten. Az igénylés gomb megnyomásával máris elindul a hitelfelvételi folyamat. A Cofidis már videós azonosítást alkalmaz így ott még hamarabb el lehet intézni a gyors hitel felvételét. Az előminősítés azonnal megtörténik a beazonosítás után, így tényleg gyors lesz a folyamat. A bemutatkozás után a személyazonosságot igazoló dokumentumokat kell bemutatni, majd következhet a nyilatkozat megtétele. Be kell mutatni a lakcímkártyát, a marketing és egyéb nyilatkozatokat is meg kell tenni. Legvégül a szerződést saját otthonunkban alá kell írni és a videókamerába bemutatni. Ezután minden hivatalos dokumentumot postai úton be kell küldeni aláírva és máris spóroltunk legalább 3 hetet a hitelfelvétel folyamatában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.