Hírzóna

Eltűnt szegedi lányt keres a rendőrség

Eltűnt szegedi lányt keres a rendőrség

2018. május 10., csütörtök
Eltűnt szegedi lányt keres a rendőrség

A Szegedi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 17 éves Gertner Vivien eltűnésének ügyében.

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a lány május 5-én szegedi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. Gertner Vivien körülbelül 160 centiméter magas, átlagos testalkatú. Haja hosszú, fekete, szeme barna. Eltűnésekor kék farmernadrágot, fekete pólót viselt és egy kézitáska volt nála.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lány tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.). Telefonon bejelentés tehető a 06-62-562-400-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.​

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.