Hírzóna

Eltűnt egy anya az újszülött csecsemőjével, segítsen megtalálni!

Eltűnt egy anya az újszülött csecsemőjével, segítsen megtalálni!

2018. május 7., hétfő
Eltűnt egy anya az újszülött csecsemőjével, segítsen megtalálni!

A csongrádi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy csanyteleki nő és újszülött csecsemője megtalálásában.

A Csongrádi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 44 éves Szuromi Ágnes és gyermeke eltűnésének ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint az asszony 2018. május 6-án reggel egy szentesi egészségügyi intézményből újszülött csecsemőjével ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

Szuromi Ágnes 165 centiméter magas, normál testalkatú, vállig érő szőkésbarna hajú. Távozásakor fekete feliratos pólót és kockás nadrágot viselt. A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nő és gyermeke tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Csongrádi Rendőrkapitányságon (6641 Csongrád, Pacsirta utca 1-5.). Telefonon bejelentés tehető a 06-62-562-400-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.​

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.