Politika

Élőket és holtakat is mozgosít Botka László Szegeden

Élőket és holtakat is mozgosít Botka László Szegeden

2018. május 17., csütörtök
Élőket és holtakat is mozgosít Botka László Szegeden

A város első embere nagyon rákészült a pénteki Város Napi Díszközgyűlésre, annyira, hogy pénzt, időt, energiát sem spórolt, sőt: még a holtakat is meghívta a Széchenyi téri eseményre.

Névreszóló, PR-levelet kaptak a szegediek a napokban, amit Botka László személyesen írt nekik. Vagy valaki az ő nevében. Mindegy is, a lényeg az, hogy ebben a polgármester előszörmindenkinek megköszöni, hogy Szabó Sándor MSZP-s képviselőt válsztották meg április 8-án, majd leszögezi „Szeged az európai demokratikus értékek bástyája” maradt.

A politikai direkt marketing levél végén mindenkit meghívott aVáros Napi Díszközgyűlésre is a polgármester, sajnos halottakat is. Szerkesztőségünket ugyanis többen megkeresték, hogy miért küld elhunytaknak levelet Botka László. Lapunk megkereste a polgármestert, mert szerettük volna tudni, hogyan fordulhat elő ilyen, illetve arra is rékérdeztünk, hogy hány embernek, milyen címlista alapján küldtek levelet, mennyibe került mindez a szegedieknek és miből fizették ezt? Bár többször is kerestük a kabinetet, későbbre ígértek választ. Amint megérkezik, frissítjük a cikket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.