Hírzóna

Ékszereket és órákat loptak egy szegedi lakásból

Ékszereket és órákat loptak egy szegedi lakásból

2018. május 7., hétfő
Ékszereket és órákat loptak egy szegedi lakásból

Egy szegedi lakásból lopott arany ékszereket, karórákat és pólókat egy csanádpalotai férfi. A gyanúsított egy napon belül már rendőrkézen volt - írta a megyei rendőr-főkapitányság.

A 36 éves férfi május 3-án éjszaka felmászott az ingatlan előtti állványzatra, majd onnan a nyitott ablakon keresztül jutott be a lakásba. A helyiségek átkutatását követően gyűrűkkel, medálokkal, nyakláncokkal, fülbevalókkal, karórákkal és pólókkal távozott onnan. A rendőrök a bejelentéstől számított 24 órán belül megállapították a feltételezett elkövető kilétét. Elfogását követően tőle az eltulajdonított vagyontárgyakat lefoglalták. A betörő az ékszereket otthon, a fürdőszobában, a kád alá rejtette el.A tolvaj kihallgatása során beismerő vallomást tett. A gyanú szerint csaknem két hónappal korábban egy irodahelyiséget is átkutatott, azonban akkor zsákmány nélkül távozott. Ellene nagyobb értékre elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon. A nyomozók a férfit őrizetbe vették, majd az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.