Közélet

Egyre rosszabb a helyzet Vásárhelyen

Egyre rosszabb a helyzet Vásárhelyen

2018. május 14., hétfő
Egyre rosszabb a helyzet Vásárhelyen

Veszélybe került a hódmezővásárhelyi önkormányzat működése amiatt, hogy Márki-Zay Péter polgármester nem a településsel, hanem országos politikai kérdésekkel foglalkozik – jelentette ki Hegedűs Zoltán fideszes önkormányzati képviselő, aki úgy értesült: a bizonytalan politikai helyzet miatt egy komoly befektető elhagyhatja Hódmezővásárhelyt, amivel százötven új munkahelyet veszítenének el - olvasható a Magyar Idők cikkében.

– Márki-Zay Péter két és fél hónappal ezelőtti polgármesterré választása óta lényegében nem tett mást, mint hol kormány-, hol ellenzékváltóként jelent meg az országos politikában, tüntetéseken szónokolt és a sajtóban tetszelgett ahelyett, hogy a városával foglalkozott volna – mondta a lap megkeresésére Hegedűs Zoltán önkormányzati képviselő, volt alpolgármester. A politikus szerint Márki-Zay Péter három dolgot tett helyben: elsőként halálgyárnak nevezte a városi kórházat, amivel elmérgesítette az önkormányzat és az intézmény eddig példás kapcsolatát. A kórház főigazgatója jó hírnév megsértése miatt feljelentette a polgármestert, ilyen korábban sohasem fordult elő a város életében. Ezt követően Márki-Zay nekiment több jól ismert és megbecsült hódmezővásárhelyi vállalkozásnak, meghurcolta őket a sajtóban, ami azt eredményezte, hogy az összes vállalkozásnak megrendült a bizalma a városban. A kormánypárti politikus hangsúlyozta: a polgármester miatt az egyik befektető, aki már területet is szerzett helyben, és milliárdos vállalkozást tervezett, a hírek szerint elhagyja Hódmezővásárhelyt. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.