Írjon nekünk

Hírzóna

Csongrádi lánglovagok is teljesítették az Ultrabalaton 221 km-es távját

/var/www/szegedma.hu/web/stab/rothbalazs.jpg

Megjelent:

221 kilométer – ennyit kellett összesen teljesíteniük azoknak a csapatoknak, akik idén is rajthoz álltak Európa legnagyobb tókerülő futóversenyén. Az idei rajt sem indulhatott el a Csongrád megyei tűzoltók nélkül. A csapattagok többsége már az legelső versenyen is teljesítette a távot, azóta pedig minden évben leadják nevezésüket a hagyományos futóversenyre.

A Csongrád megyei tűzoltóktól három csapat is nevezett a 2018-as váltóra.

A Futótűz Szeged Tűzoltóság csapata 17 óra 05 perces idővel érkezett a célba, amivel az abszolút kategóriában a 22. helyen végeztek, saját kategóriájukban pedig a 8. helyet szerezték meg. A céges csapattok közül az előkelő negyedik helyen zárták a futamot.

A csapat tagjai

Kerékpáros kísérő: Gémes Szabolcs

Futók: Domonkos Gábor, Nagy Róbert, Rasztik Ferenc, Őze Dániel, Bodó Gábor, Almási Zsolt, Faragó Antal, Farkas Ádám, Kószó Krisztián, Bullás Imre.

A Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság csapata 20 óra 12 perc idő alatt futották körbe a tavat.

A csapat tagjai

Kerékpáros kísérő: Ördög István

Futók: Czang Zoltán, Ménesi Zoltán, Antal Gábor, Bacsák Szilárd, Harmos Krisztián, Kádár András, Köles Róbert, Török Attila Viktor, Török Attila Péter.

A szentesi tűzoltók is minden évben rajthoz állnak, de idén mindössze hét fővel teljesítették a távot, ami kihívás elé állította a csapatot. Fejenként átlagosan harminchárom kilométert futottak, volt olyan futó, aki öt szakaszt is teljesített. 22 óra 05 perc alatt érkeztek be a célba, ezzel a hétfős csapatok verasenyében a harmincnyolcadik helyen végeztek a szentesiek.

A csapat tagjai

Kerékpáros kísérő: Rácz Tibor

Futók: Krám István, Bugyi Tibor, Szenti Erik, Kovács Ferenc, Csorba Ákos, Hegyi Tibor, Tóth István.

Kommentek

Tovább olvasom

Hírzóna

Kajak-kenu vk: újabb kilenc magyar érem, közte egy arany a Maty-éren

/var/www/szegedma.hu/web/stab/rothbalazs.jpg

Megjelent:

Szerző:

A magyar versenyzők kilenc érmet, egy aranyat, három ezüstöt és öt bronzot szereztek vasárnap a Szegeden zajló kajak-kenu világkupa 200 és 500 méteres döntői során. Kommentek

Tovább olvasom

Hírzóna

Megverték és még a telefonját is összetörték

/var/www/szegedma.hu/web/stab/rothbalazs.jpg

Megjelent:

Szerző:

Csúnya vége lett annak a szóváltásnak, melybe egy 27 éves férfi került Makón április 22-én hajnalban – írja a police.hu. Kommentek

Tovább olvasom

Hírzóna

Ferenc pápa: a világnak és az embereknek is változásra van szükségük

/var/www/szegedma.hu/web/stab/rothbalazs.jpg

Megjelent:

Szerző:

A Szentlélek az az isteni erő, amely megváltoztatja a világot – mondta Ferenc pápa a Szent Péter bazilikában bemutatott pünkösdi misén vasárnap.  Kommentek

Tovább olvasom

Aktuál