Szórakozás

Balázsék derítették jobb kedvre ezen a borongós reggelen a szegedieket

Balázsék derítették jobb kedvre ezen a borongós reggelen a szegedieket

2018. május 16., szerda
Balázsék derítették jobb kedvre ezen a borongós reggelen a szegedieket

A nem túl jó idő ellenére is viszonylag sokan voltak kíváncsiak a Rádió 1 népszerű műsorvezetőire. A Lófaránál felállított, ideiglenes plexistúdiójuk előtt fiatal és öreg együtt nevetgélt Balázsék poénjain.

Megtöltötték a Reök-palota előtti teret a szegediek, Sebestyén Balázsék miatt.

Balázst éppen két duma között sikerült lekapnunk, azaz így fest ő, mikor épp nincs adásban. (Fotó:SzegedMa/ Nikolényi Gábor Viktor)

Laci és Csaba nem nagy rajongók, de szokták Balázsékat hallgatni, és úgy voltak vele, ha már szabadnaposak, akár ki is nézhetnek az plexistúdió elé. Nagyjából ugyanígy volt vele két fiatal egyetemista lány is, akiknek éppen nem volt reggeli órája. Kávéjukkal a kezükben, a stúdiónak arccal szépen mosolyogtak a műsorvezetőkre. Igaz az tudták, hogy a Balázsék valamikor Szegedre jönnek, de azt nem tudták, hogy mikor, ezért ma reggel csak a tömeg látványa vonzotta közelebb őket a reggeli műsorhoz.

Heni, aki férjével és lányával látogatott ki a térre, már egy hete erre készült. Hatalmas rajongója Balázséknak, de a versenyükre nem szeretne nevezni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.