Hírzóna

A sofőrök drágábban adják majd a buszjegyet Szegeden

A sofőrök drágábban adják majd a buszjegyet Szegeden

2018. május 14., hétfő
A sofőrök drágábban adják majd a buszjegyet Szegeden

Már minden szegedi tömegközlekedési járművön működnek a jegykiadó automaták, amelyekből jelenleg ugyanannyiért vásárolhatunk, mint a sofőrtől. Ez hamarosan változhat, a járművezetők ugyanis drágábban árusítják majd, mint amennyiért a terminálok kiadják - írja a delmagyar.hu.

A lap emlékeztet, hogy már a fedélzeti jegyautomatás rendszer tervezési időszakában elhangzott, hogy amint biztonsággal működnek a berendezések, a sofőrök drágábban árulják a jegyeket, mint jelenleg. A modern automaták a Szegedi Közlekedési Kft. (SZKT) minden egyes járművén, illetve a buszokon is működnek, az árak azonban egyelőre változatlanok. Majó-Petri Zoltán, az SZKT ügyvezetője a lapnak elmondta, az ügyben nemrég már tartottak úgynevezett koordinátori ülést, utolsó lépcsőben pedig a szegedi közgyűlés városüzemeltetési bizottságának is döntenie kell, az ő feladatuk meghatározni, hogy mikortól válthatunk a sofőröktől 450 forintért menetjegyet. Ezzel együtt a terminálokból 370 forintért vásárolhatunk menetjegyet. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.