Közélet

A megyei közgyűlés elfogadta a rendőrfőkapitány beszámolóját

A megyei közgyűlés elfogadta a rendőrfőkapitány beszámolóját

2018. május 25., péntek
A megyei közgyűlés elfogadta a rendőrfőkapitány beszámolóját

Dr. Piros Attila rendőr dandártábornok beszámolt a Csongrád Megyei Közgyűlésnek a megye 2017. évi közbiztonsági helyzetéről. A testület tagjai ellenszavazat nélkül fogadták el a beszámolót.

A Csongrád Megyei Közgyűlés május 25-én megtartott ülésén tárgyalta meg a Csongrád megye közbiztonsági helyzetéről szóló beszámolót. A testület tagjait Dr. Piros Attila rendőr dandártábornok tájékoztatta Csongrád megye közbiztonsági, bűnügyi helyzetéről, a közrendet érintő eseményekről, illetve a rendőrség tevékenységéről. A főkapitány kihangsúlyozta, hogy a köz biztonsága közös cél, érdek és érték. A közgyűlésen részt vett Dr. Balogh János r. vezérőrnagy, műveleti országos rendőrfőkapitány-helyettes, aki hozzászólásában röviden ismertette Magyarország bűnügyi és közbiztonsági helyzetét, valamint felvázolta a Készenléti Rendőrség Csongrád megyét érintő feladatait. A testület tagjai a beszámolót követően a rendőri vezetőktől választ kaptak kérdéseikre, észrevételeikre és felszólalásaikban mindannyian köszönetüket fejezték ki a megyei rendőr-főkapitányság teljes személyi állományának a 2017. évben végzett munkájukért. A Csongrád Megyei Közgyűlés elnöke, Kakas Béla határozati javaslatában megköszönte és elismerte a megyei rendőr-főkapitányság szakmai tevékenységét és elfogadásra javasolta a beszámolót. A megyei rendőrfőkapitány beszámolóját a közgyűlés ellenszavazat nélkül elfogadta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.