Hírzóna

Idén is lesz Ezer Lámpás Éjszakája

Idén is lesz Ezer Lámpás Éjszakája

2018. május 22., kedd
Idén is lesz Ezer Lámpás Éjszakája

Május 25-én van a Nemzetközi Eltűnt Gyerekek Világnapja. Idén nyolcadik alkalommal szervezik meg az eltűnt gyerekek felkutatása érdekében életre hívottEzerLámpásÉjszakája kampányt, május 27-én vasárnap az ország 10 városában.

Az Ezer Lámpás Éjszakája programnak három fontos üzenete van idén:

Csökkenteni szeretnénk a „7 perces családok számát”, ugyanis a felmérések alapján egy átlagos magyar család, naponta 7 percet beszélget a gyermekével. Elindították a „Vigyázz Rám” elnevezésű iskolai felvilágosító programot, valamint létrehozták az Ezer Lámpás Éjszakája Alapítványt.

A budapesti helyszínen -a Városligeti Királydombon – sztárfellépők csatlakoztak az eseményhez. Színpadra lép Hevesi Tamás, Korda György és Balázs Klári, Dallos Bogi a Kávészünet együttes, a Belmondó, LL Junior és Jaksity Kata. Az esemény este háromnegyed 10-kor fejeződik be, amikor országszerte 20.000 világító lufit engednek a magasba az eltűnt gyermekek emlékére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.