Sport

Vasárnap a bajnokaspiránst fogadja a SZEOL

Vasárnap a bajnokaspiránst fogadja a SZEOL

2018. április 26., csütörtök
Vasárnap a bajnokaspiránst fogadja a SZEOL

A második helyezett Tiszakécske érkezik a Napfény városába.

Nehéz időszakon megy keresztül Siha Zsolt együttese, amely tavasszal hiába játszik támadóbb felfogásban, mint a szezon első felében, az eredményességben ez nem mutatkozik meg. Vasárnap a remek formában lévő Tiszakécskét kellene két vállra fektetnie a kék-feketéknek, azonban ez nem lesz egyszerű feladat, ugyanis Nyilas Elek együttese az elmúlt 5 meccséből 4-et megnyert, és egy döntetlent ért el a Mórahalom vendégeként. A Duna Aszfalt TVSE a három pontért utazik a Napfény városába, hiszen a csapat egyértelmű célja a feljutás, jelenleg azonban egy pontos hátrányban vannak az éllovas Pécs mögött. A szegediek az előző fordulóban Kozármislenyről tudtak elhozni egy pontot, többek között Péter Antal egyenlítő góljának köszönhetően. A csatár bizakodva várja a hétvégi összecsapást, szerinte kulcsfontosságú lesz, hogy melyik csapat lövi az első gólt vasárnap. „Biztos kemény meccs lesz. Ősszel viszonylag simán kaptunk ki 2-0-ra, ezért szeretnénk visszavágni. Nehezen viseljük azt, hogy rendre jobban játszunk az ellenfeleinknél, de nem nyerünk. A játékunkkal nincsen gond, megvannak a helyzeteink, de minden meccsen az ellenfél rúgja az első gólt és ettől görcsösekké válunk. A héten elemeztük a kozármislenyi meccset, és levontuk belőle a hasznos tanulságokat. A szerencse forgandó, ősszel sokszor volt, hogy úgy nyertünk, hogy egy helyzetünk volt az egész meccsen, tavasszal viszont hiába játszunk támadóbb felfogásban, az eredmények nem úgy alakulnak, ahogy szeretnénk. Azt szokták mondani, hogy amellé áll a szerencse, aki tesz érte, mi rengeteget dolgozunk azért, hogy végre egyenesbe jöjjünk, és reméljük, hogy a Tiszakécske ellen ennek meg is lesz az eredménye.” – fogalmazott a szegediek támadója. Az ellenfél soraiban vélhetően ott lesz az a Mihály Dávid, aki ősszel még a SZEOL SC színeiben rúgta a bőrt. A 26 éves támadó kellemes emlékeket őriz korábbi csapatáról.

Mihály Dávid számára különleges lesz a vasárnapi összecsapás.

„Jó érzésekkel térek majd vissza Szegedre, nagyon szerettem a játékosokat és a szakmai stábot is. Még a mai napig sokukkal tartom a kapcsolatot, de vasárnap 90 percig félre kell tenni a barátságot, hiszen már a Tiszakécske sikeréért küzdök, és a SZEOL ellen is mindent bele fogok adni a győzelem érdekében.” – mondta Mihály Dávid, aki ősszel három gólt szerzett kék-fekete mezben.

NB III Közép csoport 25. forduló

Vasárnap 16:30 SZEOL SC – Duna Aszfalt TVSE Szeged, SZVSE-Stadion. Vezeti: Takács Tamás (Szvetnyik Bence, Zahorecz Roland)

A mérkőzésre a belépés ingyenes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.