Hírzóna

Újabb migránscsapatot füleltek le Röszkén

Újabb migránscsapatot füleltek le Röszkén

2018. április 4., szerda
Újabb migránscsapatot füleltek le Röszkén
Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy pakisztáni férfi Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

A rendőrök április 4-én 15 óra 10 perckor négy pakisztániférfira találtak rá a Röszke Autópálya-határátkelőhely belépő tehergépjármű-termináljában, akik egybolgárhonosságú kamion rakterében bújtak el. Kicsivel korábban, 12 óra körül két afgán, majd fél órával később szintén két afgán férfira találtak rá a Röszke Autópálya-határátkelőhely belépő tehergépjármű-termináljában, akik egy-egy macedón honosságú kamion rakterében bújtak el. Ellenőrzésük során a határsértők sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.