Gazdaság

Új áruház épül a szegedi Kálvárián

Új áruház épül a szegedi Kálvárián

2018. április 12., csütörtök
Új áruház épül a szegedi Kálvárián

A múlt héten elkezdődött egy újabb építkezés a szegedi Kálvária sugárúton, az egykori Világ Utcájaként ismert program területén - írja a delmagyar.hu.

A lap szerint a szebb álmokat dédelgető terv két táblája – némileg összemázolva – még ma is olvasható a kerékpárútról. Acéltermék-, szerszám- és szerelvényáruház alapozását kezdték meg a szakemberek, a tájékoztató tábla szerint fűtéstechnika, kerti berendezés és kohászati termék is lesz az áruház kínálatában. Az építtető a 2012-es alapítású dusnoki székhelyű Huf Invest Kft., amelynek fő tevékenysége a saját tulajdonú, illetve bérelt ingatlanok bérbeadása és üzemeltetése. A működtető a Bács-Kiskun megyében több áruházat is üzemeltető, bajai központú Aktív Kft. lesz. A portálnak nyilatkozott Hévizi János, az építkezés felelős műszaki vezetője, aki szerint egy 4500 négyzetméteres, könnyűszerkezetes csarnokban kap helyet az áruház, amely a tervek szerint ősz végéig el is készül.

(Forrás: delmagyar.hu, fotó:Frank Yvette)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.