Közélet

Tanúkat hallgatnak meg Botka korrupciós ügyében

Tanúkat hallgatnak meg Botka korrupciós ügyében

2018. április 3., kedd
Tanúkat hallgatnak meg Botka korrupciós ügyében

Holnap folytatódik a Botka ­László korrupciós ügyét megszellőztető F. Attila ellen költségvetési csalás kísérletének vádjával indult büntetőeljárás - írja a Magyar Idők. A lap szerint a tárgyaláson akár újabb részletek is kiderülhetnek a 250 milliós csúszópénzről.

A portál emlékeztet arra, hogy költségvetési csalás kísérletének elkövetésével vádolják F. Attilát, azt a vállalkozót, aki állítása szerint 250 millió forintot fizetett ki Botka Lászlónak és 2010-ben elhunyt szocilista párttársának, Toller Lászlónak a pécsi Szent István-akna megszerzéséhez nyújtott segítségükért. Az ügyet a Fővárosi Törvényszék tárgyalja, a következő ülést holnap tartja a bíróság, amely ­várhatóan ismerteti a férfi írásban benyújtott vallomását a kenőpénzek átadásáról. Mint ismert, Botka korrupciós botrányáról

lapunk írt elsőként

.

Már nem vonható felelősségre

Legutóbb arról számoltunk be

, hogy ha volt is, már elévült a szocialista politikus vesztegetési ügye.A szegedi polgármester politikai felelősségének megállapításához viszont hozzájárulhat egy másik eljárás, amit Tényi István a politikust gyanúba keverő F. Attila ellen kezdeményezett hamis tanúzás miatt.    

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.