Hírzóna

Szakértő: pártszakadás jöhet a Jobbikban

Szakértő: pártszakadás jöhet a Jobbikban

2018. április 13., péntek
Szakértő: pártszakadás jöhet a Jobbikban

Akár pártszakadás is bekövetkezhet a Jobbikban, ahol a néppártosodást támogató és a radikális eszmékhez visszatérést sürgető erők feszülnek egymásnak - vélekedett a Nézőpont Intézet ügyvezetője az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában.

Fodor Csaba szerint "identitásában rendkívül bizonytalan és lélektelen párt képét mutatta" a Jobbik, amely a kampány vége felé ezzel sok, korábban támogatójának számító radikálist bizonytalanított el. A szakértő a Kossuth rádió 180 perc című műsorában az Európai Parlament eljárása kapcsán arról beszélt: nem az a példa nélküli, hogy Magyarország "rendkívül komoly támadással" áll szemben, hanem az, hogy ez egy magas részvétellel megtartott, egyértelmű eredményt hozó választás után történik. Valahol a tagadás és a düh fázisa között lavíroz a "Soros-frakció" az Európai Parlamentben - fogalmazott Fodor Csaba, megjegyezve, a tervezet mellett jelentős részben olyan emberek állnak, akik szerepelnek a Soros György támogatóiról kiszivárgott listán.

(MTI)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.