Politika

Sorsfordító választás előtt áll az ország - B. Nagy szerint

Sorsfordító választás előtt áll az ország - B. Nagy szerint

2018. április 4., szerda
Sorsfordító választás előtt áll az ország - B. Nagy szerint

Az ellenzéki politikai tömörülések célja a kormányváltás, de ezen felül semmilyen programot nem képesek felmutatni B. Nagy László szerint. Csongrád megye 2-es egyéni választókerületének kormánypárti képviselő-jelöltje a Délmagyarnak úgy értékelt szerdai sajtótájékoztatóján, hogy az ellenzék szereplői egy nemzetközi hatalmi törekvés bábjai.

Kitért arra is, hogy 2010 óta felfelé ívelő pályán van Magyarország, a kormány eredményeit a nemzetközi szinten is elismerik, hiszen például ma már nem munkanélküliségről, hanem munkaerőhiányról beszélhetünk, csökkent az infláció, a lakossági fogyasztás évről-évre növekszik, emelkedtek a bérek és az emberek megtakarításai egyaránt. Nagy vízválasztónak nevezte ugyanakkor a migráció kérdését, ami megosztja az embereket. – Két részre bomlik a társadalom: az elfogadók és a tagadók táborára, s vasárnap a választópolgárok azt döntik el, hogy melyik utat válassza hazánk.

Kizárólag a Fidesz-KDNP képviseli sarkalatosan a migráció tiltását, ezért is válik nemzeti sorskérdéssé április 8-a

– hangsúlyozta B. Nagy László. Emlékeztetett, hogy első körben 10 ezer bevándorlót telepítenének hazánkba, ám a családegyesítés miatt ennek a létszámnak a többszöröséről van szó. A Fidesz-KDNP országgyűlésiképviselő-jelöltje úgy látja, megtörné a magyar gazdaság fejlődését a betelepítettek ellátása, erre nincsenek tartalékai hazánknak. – A biztonság a választás igazi tétje, ráadásul az objektív és a szubjektív biztonságérzet csökkenése vagy épp növekedése egyaránt közgazdaságilag mérhető, számszerűsíthető folyamat – közölte. Példaként elmondta, az elmúlt években nőtt a gyermekvállalási kedv, otthonokat építenek maguknak a családok, amit B. Nagy szerint nem ösztönözne semmilyen adó- vagy egyéb kedvezmény mellett, ha nem lenne biztonságérzete az embereknek. Szegeddel kapcsolatban azt mondta,

soha nem látott lehetőségek előtt áll a város, a Modern Városok Programból érkező pénzek és a TOP-os források megteremtik annak lehetőségét, hogy régióközpont legyen.

Meghatározó ipari már nem lehet, de a tudomány, a szolgáltató szektor és a turizmus területén központi szerepet tölthet be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.