Hírzóna

Soros azért érkezett Brüsszelbe, hogy megbüntesse Magyarországot?

Soros azért érkezett Brüsszelbe, hogy megbüntesse Magyarországot?

2018. április 17., kedd
Soros azért érkezett Brüsszelbe, hogy megbüntesse Magyarországot?

Soros György azért érkezett Brüsszelbe, hogy megbüntesse Magyarországot; nem tudja elfogadni és nem is veszi tudomásul a magyar választások eredményét - mondta Hollik István KDNP-s politikus hétfőn.

Rámutatott: Soros György hétfőn az Európai Bizottság "nyíltan bevándorláspárti alelnökével", Frans Timmermansszal tárgyalt. Mivel a tárgyalás zárt ajtók mögött folyt, elvárják, hogy hozzák nyilvánosságra, miről egyeztettek - tette hozzá a kormánypárti politikus. Megjegyezte, a zárt ajtó okán is lehet arra következtetni, hogy arról egyeztettek: a választások után miként fokozzák a nyomást Magyarországra, hogy "ránk erőltessék" az akaratukat.

Hollik István kiemelte: az egyik ilyen eszköz a múlt héten bemutatott "Soros-jelentés". A Magyarországot elítélő jelentéssel akarnak minket zsarolni, hogy fogadjuk be a migránsokat és fogadjuk el a kötelező kvótát - vélekedett.

Kijelentette: április 8-án azonban a magyarok óriási többséggel döntöttek arról, hogy nem kérnek a bevándorláspárti politikából, az új kormány pedig a választók elsöprő többségének támogatásával küzd továbbra is a bevándorláspárti politika ellen és megsokszorozott erővel fog ellenállni az ilyen és ehhez hasonló támadásoknak.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.