Szórakozás

Pénteken indul az öt napos majális Szegeden

Pénteken indul az öt napos majális Szegeden

2018. április 25., szerda
Pénteken indul az öt napos majális Szegeden

A Liget felújítása és a Tisza áradása miatt idén új helyszínen majálisozhatnak a szegediek. Az Etelka soron a régi, klasszikus majálisok hangulata elevenedik meg- sör, virsli és gigantikus vidámpark várja a hosszú hétvége minden napján, a szórakozni vágyókat. Május 1-én a Zápor tó mellett zenei programok játsszák a főszerepet.

Április 27-én, pénteken indul a szegedi majális az Etelka soron, a Sportközpontban. A Liget felújítása és a Tisza áradása miatt idén itt bulizhatnak majd a szegediek öt napig, egészen május 1-én az esti órákig. A régi idők hangulatát idéző rendezvényen gigantikus vidámpark várja a kicsiket és a nagyokat, de természetesen a virsli és a sör sem hiányzik majd a kínálatból.

Aki nem a szomszédból indul bulizni, annak sem kell autóba ülnie. A város minden pontjáról egy átszállással megközelíthető az Etelka sor. A belváros felől érkezők a 9-es és a 19-es trolibusszal utazhatnak, míg a Mars térről a két trolibusz mellett a 73-as és a 73Y-os buszok is kényelmes eljutást biztosítanak. Este sem kell az órát lesnie senkinek, hogy le ne késse az utolsó járatot, mert a 92E jelzésű éjszakai járat segít a hazajutásban.

Május 1-én nemcsak az Etelka soron, a Zápor tónál is bulizhatnak a szegediek. Itt az élő zenéjé a főszerep, de nem hiányzik majd a sör és a virsli. Délelőtt a gyerekek szegedi kedvence, Csiga Duó fellépésével indul a buli, majd délután a szegedi „modern” tánciskolák bemutatóját követően a Peter and Pan duó koncertje alapozza meg a jó hangulatot. A nap sztárfellépője Gyulafirátótról érkezik- Sub Bass Monster élő koncertje minden korosztálynak garantálja kitűnő hangulatot. A napot az Útközband zárja, és a ki ismeri a szegedi zenekart, az tudhatja: hamisítatlan utcabálon lehet majd mulatni.

A Zápor-tavi Majális programja:

10:00 Majális kölyökdélelőtt a Csiga Duó Gyermek zenekarral 11:00 Akrobatikus rock 'n roll: Kozmosz Egyesület Tánciskola 12:00 Jó ebédhez Szól a nóta: Fehérvári László 14.00 Skillful Dance Club 14:30 Bemutatkozik a Creative Dance Club CDC Tánciskola 15:00 Peter and Pan koncert 16:00 Sub Bass Monster live act 17:00 Majális utcabál az Útközband Zenekarral

Az Etelka sorra közlekedő járatok menetrendjét itt tudja megnézni: http://szegedkozlekedes.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.