Hírzóna

Mindent lopott a szegedi tini, ami a keze ügyébe került

Mindent lopott a szegedi tini, ami a keze ügyébe került

2018. április 6., péntek
Mindent lopott a szegedi tini, ami a keze ügyébe került
A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették azt a 18 éves fiatalt, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy szeszes italokat, mosószereket, valamint egy kerékpárt lopott a városban.

Egy helybéli nő tett feljelentést a rendőrségen, miszerint április 1-je és 2-a között, lakóhelyének tárolójából ellopták a biciklijét. A szegedi járőrök április 2-án 12 óra körül igazoltattak egy 18 éves bicikliző fiatalt, aki nem tudott elszámolni a kerékpárral, kiderült, hogy azt a feljelentőtől lopta. A feltételezett elkövetőt előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók megállapították, hogy a fiú korábban a város egyik bevásárlóközpontjából szeszes italokat és mosószereket is eltulajdonított. Ellene lopás miatt indult eljárás. T. Zoltánt a nyomozók őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásánakindítványozásáraaz illetékes ügyészségen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.