Egyetem

Kubai salsát tanulhatnak a szegedi egyetemisták

Kubai salsát tanulhatnak a szegedi egyetemisták

2018. április 19., csütörtök
Kubai salsát tanulhatnak a szegedi egyetemisták

Mozgáskultúrát fejlesztő és ismerkedést is kínáló szabadidős tevékenység a kubai salsa tánc. Az SZTE hallgatói mellett immár az SZTE dolgozói is kedvezményes formában, kezdő és középhaladó szinten ismerkedhetnek a kubai salsával a május 8. és június 26. között tartandó táncórákon - írja az szte.hu.

– A kubai salsával 2007-ben találkoztam először és gyorsan rabul ejtett annak könnyed és laza mozgásvilága – árulta el a tánctanár szerepét vállaló

dr. Gyenes Kálmán

. Az SZTE jogász munkatársa 1996 óta dolgozik az egyetemen, és az elmúlt években kedves szabadidős elfoglaltságává vált a tánc. Folyamatosan képezte magát, rendszeresen látogatta a neves külföldi és magyar oktatók óráit, kurzusait. Jelenleg az SZTE hallgatói számára is tart táncórákat. Ezek az úgynevezett X-es kurzusok: a gyakorlati órák rendkívül népszerűek. A 8 alkalmas, kezdő és középhaladó szintén kínált tánckurzus május 8-án indul és június 26-án zárul. A táncóráknak a Spirit BarClub (Szeged, Híd utca 1.) ad helyet. Itt a kubai salsa kezdő tanfolyam május 8-án, kedden 19 órakor kezdődik. A középhaladónak számító salsások e napon 20 óra 30 perctől táncolhatnak, kubai stílusban és hangulatban. Az 1 óra 20 perces gyakorlati órák 30-30 személy jelentkezése esetén kezdődhetnek. Jelentkezni az esemény honlapján, önállóan vagy párban lehet. A további részletekért érdemes a Facebookon rákeresni a „Kubai Salsa a Spiritben” eseményre.

(Forrás: szte.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.