Hírzóna

Kisiskolások versenyeztek a szegedi zsaruknál

Kisiskolások versenyeztek a szegedi zsaruknál

2018. április 10., kedd
Kisiskolások versenyeztek a szegedi zsaruknál

Csaknem ötven felső tagozatos diák vett részt a Kerékpáros Iskola Kupa helyi döntőjén Szegeden - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A verseny célja a kerékpáros közlekedési szabályok elmélyítése, a gyermekek biztonságos közlekedésre nevelése. A felső tagozatos általános iskolás diákok versenyén KRESZ elméleti és biciklis ügyességi versenyszámokban mérhették össze tudásukat a fiatalok. A Szegedi Rendőrkapitányságon hétvégén tartott megmérettetésen lányoknál a legjobban Fuka Zsófia teljesített, aki az öttömösi Szent Ágoston Katolikus Általános Iskolából érkezett. Második helyen Deme Rebeka Réka végzett, aki a Szegedi Zrínyi Ilona Általános Iskola diákja. A harmadik helyre szintén a Zrínyi Ilona Általános Iskola tanulója, Hajnal Renáta gördült be. A fiúknál ugyancsak a Zrínyi Ilona Általános Iskolából Kassai Dávid végzett az első helyen. Második, a Mórahalmi Móra Ferenc Általános Iskola tanulója, Volford Tamás lett, harmadik pedig Szabó Levente, a Zrínyi Ilona Általános Iskolából. A nyertesek serleget, könyvet és oklevelet kaptak az eredményes szereplésért.A verseny első és második helyezett lány és fiú versenyzője vesz részt a Kerékpáros Iskola Kupa megyei döntőjén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.