Választás 2018

Így (nem) köszönték meg a szegedi politikusok a szavazatokat

Így (nem) köszönték meg a szegedi politikusok a szavazatokat

2018. április 10., kedd
Így (nem) köszönték meg a szegedi politikusok a szavazatokat

Egy Facebook körképet mutatunk arról, hogy melyik politikus hogyan köszönte, illetve nem köszönte meg a választópolgárok voksait.

Kezdetnek a pozitívabb gondolatokkal indítanánk. A nyertes Fideszes képviselők mind nagyon aktívak voltak a virtuális térben, még a szavazások után is.

B. Nagy László a kettes szegedi szavazókörzet nyertes jelöltje egy egyszerű és lényegre törő posztban nyilvánított köszönetet a családjának, barátainak és munkatársainak, hogy kitartottak mellette, illetve a szavazóknak, mert természetesen nélkül nem nyerhetett volna.

Szabó Sándor az MSZP-Párbeszéd jelöltje, illetve az egyes körzet megválasztott képviselője először egy olyan képet rakott ki, amin egyszerűen a támogatást köszöni meg, majd egy partifotót posztolt, amin a párttársaival koccint.

A nem nyertesek közül a Kétfarkú viccpárt kettes körzetben indított jelöltje, Pose Rozalinda, tőlük meglepő komolysággal, azt a posztot osztotta meg, amiben pártja megköszönte mindazok szavazatát, még ha nem is voltak túl sokan, akik rájuk szavaztak.

Mihálik Edvin, aki a momentum szegedi jelöltje volt, Szabó Sándornak fejezte ki gratulációját személyesen, majd erről írt ki egy posztot a Facebookra, ám még nála is kevésbé volt aktív a Facebookon Tóth Péter jobbikos politikus, ugyanis ő vasárnap késő délután óta nem adott hírt magáról ilyen formában.

Bartók Csaba, aki az egyes választókörzet fideszes jelöltje volt szintén Gratulált Szabó Sándornak a győzelméhez, és még a választópolgároknak is megköszönte, hogy éltek állampolgári jogaikkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.