Hírzóna

Gyermekfelügyelőket vert meg egy makói férfi

Gyermekfelügyelőket vert meg egy makói férfi

2018. április 25., szerda
Gyermekfelügyelőket vert meg egy makói férfi

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt azzal a fiatal felnőtt férfival szemben, aki egy makói gyermekotthonban bántalmazott több gyermekfelügyelőt.

A vádirat szerint a vádlott még tavaly augusztus 15-én keveredett szóváltásba az egyik gyermekfelügyelővel, majd a sértettet megütötte, aki ettől 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Ezt követően mintegy egy hónap múlva egy másik gyermekfelügyelővel keveredett szóváltásba, aki megpróbálta az étkezőben dühöngő, tomboló vádlottat nyugalomra inteni.

A férfi erre úgy reagált, hogy a sértettet a mellkasánál a falnak lökte, illetőleg megfenyegette.

A vádlott mindkét alkalommal a sértettek kérésére a rendőrséget értesíteni szándékozó további gyermekfelügyelőket, illetőleg lakót fenyegetett meg azzal, hogy megveri őket, amennyiben felmerik hívni a rendőrséget és értesítik a hatóságot az eseményekről. A vádlott elől a rendőrséget hívó gyermekfelügyelő a nevelőszobába menekült, amelynek ajtaját a vádlott a sértettre akarta rúgni, annak megakadályozása céljából, hogy telefonálni tudjon. A járási és nyomozó ügyészség a vádlottat 2 rendbeli közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettével, továbbá kényszerítés hatósági eljárásban bűntettével vádolja. A vádlott bűnösségének kérdésében a Makói Járásbíróság fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.