Közélet

Évértékelőt tartottak Szeged – Szőreg polgárőrei

Évértékelőt tartottak Szeged – Szőreg polgárőrei

2018. április 8., vasárnap
Évértékelőt tartottak Szeged – Szőreg polgárőrei

Április 6-án tartotta évértékelő közgyűlését a Szőregi Polgárőr Egyesület. A vacsorával egybekötött évértékelőn nem csupán a tavalyi évet, de az előttük álló feladatokat is átbeszélték.

Huszti Zoltán az egyesület elnöke elmondta, elmúlt évben is arra törekedtek, hogy a Szőregen élők és az odalátogatók biztonságban érezzék magukat, különösen igaz ez a nagy hírnevű rózsafesztiválra, a kolbásztöltő versenyre, és a hagyományőrző huszárnapokra. Ennek érdekében tavaly összesen 2300 órát voltak szolgálatban önállóan és a rendőrséggel együttműködve.

Batiz Istvánt, a Csongrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének elnöke szerint a migráns áradat náluk kevésbé érzékelhető a kerítés miatt, de meglátása szerint Csanádpalota térségében megpróbálnak bejutni az ország területére.

Az elnök hozzátette tudja, hogy a polgárőrök sokat dolgoznak a szabadidejükben, amiért köszönet jár. Ezután köszönő oklevelet adott át nyolc fő polgárőrnek a közbiztonság és a bűnmegelőzés területén végzett kiemelkedő munkájuk elismeréseként. Emlék plakett és oklevél átadásával köszönte meg az elnök az egyesületnek az elmúlt évi munkáját. Forrás: csmpszsz.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.