Hírzóna

Embercsempészt fogtak Szegeden - videó!

Embercsempészt fogtak Szegeden - videó!

2018. április 19., csütörtök
Embercsempészt fogtak Szegeden - videó!

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) üzletszerűen, bűnszervezetben elkövetett embercsempészés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást több személlyel szemben - írta az ORFK Kommunikációs Szolgálata.

A nyomozás során a Készenléti Rendőrség munkatársai, valamint a Nógrád és a Csongrád megyei rendőrök április 17-én összehangolt akciót tartottak Szeged és Salgótarján településeken, amelynek alkalmával elfogták a 30 éves B. Tamás és a 40 éves D. László magyar állampolgárokat. Mindketten megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy 2017 augusztusában és szeptemberében haszonszerzés céljából több alkalommal működtek közre Magyarországon tartózkodó illegális migránsok külföldre szállításában. Az elfogott személyek otthonaiban a KR NNI munkatársai házkutatásokat tartottak és több – az embercsempészéshez kapcsolódó – tárgyi bizonyítékot foglaltak le. A nyomozás adatai szerint a férfiak az ügyben már korábban elfogott és jelenleg is előzetes letartóztatásban lévő bűntársaikkal együtt egy szervezetten, összehangoltan működő embercsempész csoport tagjai voltak. A KR NNI nyomozói a férfiakat előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására. https://www.youtube.com/watch?v=exO00OOZv1M

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.