Hírzóna

Elfáradtak, ezért biciklit loptak

Elfáradtak, ezért biciklit loptak

2018. április 26., csütörtök
Elfáradtak, ezért biciklit loptak

Vendégségből hazafelé tartva egy ruzsai ház melléképületéből lopott kerékpárokat egy szatymazi férfi és párja. A rendőrök Üllésen fogták el a feltételezett elkövetőket.

Ásotthalmi ismerősüktől gyalogoltak haza a gyanúsítottak 2018. április 22-én éjszaka. Ruzsára érve elfáradtak, ezért úgy döntöttek, hogy az egyik ingatlan melléképületéből eltulajdonítanak két biciklit. A járművekkel egészen Üllésig jutottak, ahol a körzeti megbízott április 23-án délelőtt igazoltatta őket. A 23 éves férfi és 26 éves párja nem tudott elszámolni a kerékpárokkal. A rendőrök a gyanúsítottakat előállították, akik kihallgatásuk során beismerő vallomást tettek. Ellenük lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon. A nyomozók a járműveket visszaadták a tulajdonosnak. (borítókép forrása: technokrata.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.