Hírzóna

Egy vásárhelyi kocsmában verte egymást két férfi

Egy vásárhelyi kocsmában verte egymást két férfi

2018. április 11., szerda
Egy vásárhelyi kocsmában verte egymást két férfi
Tettlegességig fajult a vita két helybéli férfi között egy hódmezővásárhelyi szórakozóhelyen 2018 márciusában. A rendőrök bíróság elé állítás javaslatával zárták le a nyomozást a gyanúsítottakkal szemben - tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

A nézeteltérés március 19-én 17 óra körül alakult ki a két fél között a hódmezővásárhelyi kocsmában. A szóváltás közben az egyik férfi megütötte a másikat, majd távoztak a szórakozóhelyről, hogy négyszemközt rendezzék a vitát. Az utcán folytatódó dulakodás során mindketten ököllel ütöttek haragosuk felé, azonban csak az egyik fél találta el a másikat, aki így a földre került és könnyebben megsérült. A verekedésnek ezután a helyszín közelében tartózkodó ismerősök vetettek véget. A kiérkező rendőrök a 40 éves és a 48 éves férfit előállították, kihallgatásuk során elismerték a garázdaság vétségének elkövetését. A hódmezővásárhelyi nyomozók a napokban bíróság elé állítás javaslatával továbbították az ügy iratait az illetékes ügyészségre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.