Hírzóna

Bűntudat gyötört egy pitvarosi betörőt

Bűntudat gyötört egy pitvarosi betörőt

2018. április 13., péntek
Bűntudat gyötört egy pitvarosi betörőt

A Makói Rendőrkapitányság nyomozói előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki egy férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy Pitvaroson betört egy házba és értéktárgyakat vitt el. A feltételezett elkövetőt gyötörte a bűntudat, ezért további lopásokat is bevallott.

A helybeli férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy január 14-én egy pitvarosi lakóház ajtaját befeszítette, majd az ingatlanba bement és elektronikai cikkeket, szerszámokat, valamint ruhaneműket lopott el. A tolvaj figyelmetlen volt, mert a bűncselekmény helyszínén kiejtett a zsebéből egy befizetett közüzemi számlát, amit a nyomozók később megtaláltak. Az irat alapján megállapították a feltételezett elkövető kilétét, majd elrendelték a férfi körözését, akit néhány órán belül el is fogtak. A tolvajt a makói rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során beismerővallomást tett. Elmondta, hogy tettét nagyon megbánta, és mivel gyötörte a bűntudat, ezért két korábbi bűncselekmény elkövetését is beismerte. A férfival szemben lopás miatt indult eljárás, amelyben a nyomozást a makói rendőrök a napokban befejezték, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek továbbították.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.