Választás 2018

Bartók Csaba nem tudja hogy néznek tükörbe a szocialista jelöltre szavazó jobbikosok

Bartók Csaba nem tudja hogy néznek tükörbe a szocialista jelöltre szavazó jobbikosok

2018. április 13., péntek
Bartók Csaba nem tudja hogy néznek tükörbe a szocialista jelöltre szavazó jobbikosok

Bartók Csabának nem sikerült egyéni mandátumot szereznie a Csongrád 1-es választókörzetben Szegeden.

A​z MSZP-PM jelöltjenyerte​a körzetet, ​ itta taktikai szavazás megvalósult. A Jobbiktól az LMP-n át a Momentumig létrejött a keresztbe szavazás. Bartók Csaba erre stílusosan egy székely idézettel reagált.

- Nem jó érzés veszíteni, de vasárnap öt-hat ellenfél fogott össze velem szemben. Erre van egy mondás. ​Székelyföldönmost már egy magyarra jut tíz román, erre a székely azt mondja, annyi kellés. Ezek szerint ellenem is több jelöltnek kellett összefognia sunyi módon, asztal alatt lemutyizó, csendben összeálló jelölt, hogy legyőzzenek - mondta a Szegedmának Bartók Csaba a szegedi Fidesz alelnöke. - Én szeretem azt, ha a pályán nyíltan, játsszuk le a meccseket, ez most az ellenfélnek nem sikerült, de nyertek és ezt nekik nem kell megmagyarázniuk - tette hozzá. - Nagyon sok mindent kaptam ettől a kampánytól. Lélekben, gondolkodás módban, tapasztalatban, nagyon sok jó emberrel találkoztam. Szerencsésnek mondhatom magam. Még nem csináltam meg az elemzést a statisztikát, hogy konkrétan hány házban járhattam, hány emberrel beszélhettem, de meg fogom csinálni. Sok olyan dolog történt az életemben, ami erőt adott a munkámban. A mai napig hívnak polgármesterek, ellenzékiek is és gratulálnak a kampányban végzett munkámhoz - tekintett vissza az elmúlt hónapokra Bartók. - Az én hovatartozásomat azt legjobban egy nemzeti konzervatív párt tudja képviselni ez a fajta hovatartozásom tovább erősödött az elmúlt időszakban. Nagyon sajnálom, hogy a város megint nem csatlakozott a győztesekhez, pedig jó lenne végre a nyertesekhez tartozni. De azt az árpádsávos zászlós, Nagy-Magyarországgal díszített bőrdzsekis jobbikos szavazót sem tudom elképzelni, hogy néz reggel a tükörbe, akiszocialisa jelöltreszavazott egyéniben - folytatta gondolatait Bartók Csaba. - Elmondhatjuk azonban azt is, hogy listán Szegedennagy különbséggelmegnyertük a szavazást B. Nagy László megnyerte körzetét, tehát a Fidesz Szegeden jól szerepelt - zárta gondolatait Bartók Csaba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.