Szórakozás

Az Aranyélet is politizálni kezdett

Az Aranyélet is politizálni kezdett

2018. április 5., csütörtök
Az Aranyélet is politizálni kezdett

Zseniális reklámkampányt találtak ki az HBO marketingesei az Aranyélet című sorozat utolsó évadához. Igaz ez az előző két évadnál sem volt másképp.

Az Aranyélet eredetileg az HBO saját gyártású tartalma, és egyszerűen nem lehet nem szeretni. Mikor arra gondolunk, hogy magyar sorozat, hirtelen kiver minket a víz, mert az olyanok jutnak az eszünkbe, mint a Jóban rosszban és Barátok közt, ám az Aranyélet ezeknek a szöges ellentéte. A finn sorozatadaptációban egy olyan család életébe tekinthetünk be, akik hírből sem ismerik a rendes, becsületes életet. Folyamatosan bűnözésből tartják fent magukat, de ahogyan az egy ilyen történetnél várható, sok dolog félrecsúszik. Már a második évad reklámozásához is gyártottak

olyan videókat

, amikben az egyik kitalált karakter adta elő nekünk magát, a sajátos stílusában. Most, a harmadik, egyben legutolsó évadhoz ismét ehhez az eszközhöz nyúltak, csak egy másik karaktert használtak fel hozzá.

Ezúttal a főszereplő háziasszonyt láthatjuk, aki nagyon komolyan adja elő, hogy Szentvázsonyban, egy kitalált községben, indul a polgármesteri választásokon.

Ha nem ismernénk a sorozatot, vagy a színészeket, akkor talán még el is hinnénk az egészet, hiszen az HBO-nál annyira ügyeltek a részletekre, hogy még

egy weblapot is készítettek

a választáson induló Miklósi Jankának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.