Hírzóna

Az Aldi 150 dolgozóval növeli magyarországi létszámát

Az Aldi 150 dolgozóval növeli magyarországi létszámát

2018. április 24., kedd
Az Aldi 150 dolgozóval növeli magyarországi létszámát

Növeli munkatársainak létszámát az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt., az áruházi eladók és a logisztikai munkatársak mellett 38 munkakörben több mint 150 pozícióra keres embereket a többi között az értékesítés, az ügyvitel, az informatika és a marketing területén.

A társaság keddi tájékoztatása szerint a legnagyobb arányú bővülés a regionális értékesítési vezetőknél lesz, létszámukat bő 20 százalékkal tervezi emelni a vállalat.

A regionális értékesítési vezetők kezdő havi bére bruttó 812 ezer forint, amelyhez prémium középkategóriás autó jár magánhasználattal, továbbá telefon, számítógép és 5000 forintos Erzsébet-utalvány egészíti ki a juttatási csomagot.

A kilencedik évtől 1 millió 311 ezer forint a bruttó járandóság havonta. A pozícióban dolgozóknak lehetőségük nyílik a cégen belüli külföldi munkavégzésre. Az Aldi több területen kínál asszisztensi munkát, ebben a pozícióban a munkatársak kezdő bére 40 órás munkaidőben havi bruttó 444 ezer forint, amely a cafeterián belül további nettó 8333 forinttal, illetve 5000 forintos Erzsébet-utalvánnyal egészül ki. A javadalmazás a cégnél töltött idővel arányosan nő, a második évtől 529 ezer forint, a harmadik évtől pedig a havi bruttó járandóság a cafeteria elemekkel kiegészítve meghaladja az 595 ezer forintot. A vállalat új gyakornoki programot indított tavasszal. Szinte valamennyi területen - pénzügy, marketing, HR, logisztika, beszerzés, értékesítés - számítanak felsőoktatási intézményben tanuló hallgatók jelentkezésére.

A kiválasztott jelentkezőkkel legalább 2 hónapos szerződést kötnek, a gyakorlat idején havi bruttó 274 ezer forintos bért kapnak, illetve megtérítik utazási költségeiket.

Az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. 2008-ban nyitotta meg hálózatának első áruházát Magyarországon, jelenleg csaknem 3000 magyar munkavállalót foglalkoztat, és 130 áruházból álló országos hálózattá bővült. Forrás: MTI / Fotó: egyazegyben.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.