Hírzóna

Autókat tört-zúzott egy részeg férfi Szegeden

Autókat tört-zúzott egy részeg férfi Szegeden

2018. április 6., péntek
Autókat tört-zúzott egy részeg férfi Szegeden
A szegedi rendőrök előállították azt a helybéli férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy járműveket rongált meg ittasan a városban - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A 26 éves Sz. Zsolt megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy március 18-án este egy kődarabbal három parkoló autó szélvédőjét betörte, valamint két gépkocsi visszapillantó tükrét megrugdosta. A rendőrök a férfit előállították, majd kihallgatták, melynek során beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy a bűncselekmény elkövetésekor részeg volt, valaki rá is kiáltott, hogy fejezze be a rongálást, de ennek ellenére betörte az egyik autó szélvédőjét. A feltételezett elkövető megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy március 11-én hajnalban minden előzmény nélkül egy szegedi szórakozóhely előtt rátámadt két férfira, akiket megütött és megrúgott. A gyanúsítottal szemben a Szegedi Rendőrkapitányságon garázdaság vétségének elkövetése miatt indult eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.