Szórakozás

Anna örök! Melltartóvillantás, csillogó latex és forró csókcsaták - nesze neked csendrendelet!

Anna örök! Melltartóvillantás, csillogó latex és forró csókcsaták - nesze neked csendrendelet!

2018. április 28., szombat
Anna örök! Melltartóvillantás, csillogó latex és forró csókcsaták - nesze neked csendrendelet!

Minden korosztályt megmozgató koncerttel őrjítette meg a JATE klub közönségét az Anna and the barbies. Már a bejáratnál jelzett 18-as karika is sejtette, itt bizony „szexi számokból”, latexből és guggolós rockzenéből nem lesz hiány.

Rögtönzött közvélemény kutatásból kiderült, a zenekar szegedi rajongótábora többségében 30 év feletti, gyereket tervező, pop rocker, akik nem ijednek meg attól, ha rögtönzött tornaórán kell részt venniük egy-egy dal erejéig. Aki merész megjelenést várt Pásztor Annától, megkapta. Arcpirító outfittje és kontaktlencse választása elsőre meghökkentette a rajongókat, de meg nem lepte. Viszont nem ő volt az egyetlen egyéniség a teremben. Egy rajongó hölgy, mobiltelefon reflektorfénybe került, akinek a melltartóvillantós szettjétől Anna teljesen elolvadt. Mint kiderült, kifejezetten miatta került a választása erre a ruhadarabra. A koncerten volt szó a mai magyar rádiókban ülő kövér Caesarok pocsék ízléséről (hozzátéve, a Petőfi rádió most először kezdte el játszani az Anna and the barbies „Karjaidban” című számát, természetesen „rádióbarát”verzióban, amihez előre is szurkolunk) és arról is, hogy legközelebb Ópusztaszeren fogunk velük találkozni egy 4 napos fesztiválon (amiről megtudtuk, hogy egy időben lesz a Balaton Sounddal. Ennek hallatán a közönség hangos hujjogásba kezdett). Nagy buli várható és még „Akadály mentesítve lesz a lósz*r is”. Végül „Márti dalával” hívta fel a figyelmet a zenekar arra, hogy kezdjünk el élni. Ezt a tanácsot megfogadva a már így is erotikával túlfűtött párok heves csókolózásba kezdtek. Nem csodálkoznánk, ha egyes családoknál a fogantatás napja egy Anna and the barbies koncert napjára esne. Ez egy igazi termékenységi dal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.