Meteor

Újra baleset bénítja a Rókusi körutat

Újra baleset bénítja a Rókusi körutat

2018. március 2., péntek
Újra baleset bénítja a Rókusi körutat

Troli ütközött személy autóval a Rókusi körúton, ez bénítja most a város közlekedését. Egész nap szakadni fog a hó csak az üljön autóba, akinek nagyon muszáj.

A havazás miatt csaknem az egész országra figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat péntekre. Több déli megyében az ónos eső miatt is figyelmeztetések, riasztások vannak érvényben.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat pénteken reggel az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésében azt írta: éjfélig az ország nagyobb részén hullhat 5 centiméter körüli hó. Az ország délkeleti, déli megyéiben akár 10-15 centiméternél is több hó eshet le. A havazás miatt Győr-Moson-Sopron és Vas megye kivételével az egész országra kiadták az elsőfokú figyelmeztetést.

Az ónos eső miatt Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Tolna és Somogy megyében van elsőfokú figyelmeztetés. Délnyugaton, délen a havazást időszakosan fagyott eső, helyenként ónos eső válthatja fel. A nap első felében a havazás mellett fagyott eső, a nap második felében ónos eső valószínűbb. Az előrejelzés szerint a hőmérséklet napközben mínusz 5 és 0 fok között alakul. Este mínusz 2 és mínusz 9 Celsius-fok közötti értékek várhatók. Szegeden legalább fél órával hosszabb menetidővel számoljanak azok akik a tömegközlekedést használják, késnek a troli és a buszok is, a villamosok pedig ki vannak szolgáltatva a bénázó autósoknak.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.