Hírzóna

Tucatnyi aranyékszert csentek egy szegedi üzletből

Tucatnyi aranyékszert csentek egy szegedi üzletből

2018. március 13., kedd
Tucatnyi aranyékszert csentek egy szegedi üzletből
A szegedi rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást egy üllési férfival szemben, aki 2017 novemberében több aranyláncot lopott el a város egyik ékszerüzletéből.

A gyanúsított 2017. november 17-én 17 óra körül terelte el a bolt eladójának figyelmét, majd 12 aranyláncot eltulajdonított az üzletből. A szegedi nyomozók rövid időn belül megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével egy üllési férfi gyanúsítható megalapozottan. Vele szemben elfogatóparancsot bocsátottak ki, amely alapján a siófoki rendőrök őt 2017. december 13-án 19 óra körül a városban elfogták. A terhelt gyanúsítotti kihallgatása során elismerte a lopás bűntettének elkövetését. A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói a feltételezett elkövetőt őrizetbe vették. A rendőrök az illetékes ügyészségen vádemelést javasolnak az előzetes letartóztatásban lévő 36 éves férfival szemben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.